Wie zijn wij?

Wij zijn jongeren uit de Poortkerk. Zo’n twintig jaar geleden is het OnderInn Darttoernooi begonnen met een groep enthousiaste jongeren uit onze kerk. In de Soos, een ruimte in de kelder van de kerk die speciaal is ingericht voor de jeugd, kwamen deze jongeren regelmatig samen. 

De OnderInn Soos is dé plek voor jongeren uit de Poortkerk om onder genot van een hapje/drankje een potje te poolen, een dartpijltje te gooien of om gewoon even gezellig bij te praten. Inmiddels is Onderinn vanuit de kelder omhooggeklommen en is het een toernooi van formaat geworden. De nieuwe generatie jongeren uit de Poortkerk zet zich ieder jaar weer vol enthousiasme in om een mooi toernooi neer te zetten.

Poortkerk

Waarom?

Wij vinden het belangrijk om mensen welkom te heten in onze kerk; de kerk is niet alleen bedoeld voor leden, maar het moet juist ook een plek zijn waar anderen zich op hun gemak voelen. We geloven dat het goed is om vriendelijk en gastvrij te zijn, zoals Jezus vriendelijk en gastvrij was. Met het OIDT proberen we dit in praktijk te brengen. Wat ons geloof verder precies inhoudt en wat dat betekent voor ons leven, vertellen we je graag tijdens het toernooi. Spreek ons gerust aan als je hierover wilt praten.

Voor verdere informatie over onze kerk verwijzen we je door naar de website: https://poortkerk.nl/. Ook ben je van harte welkom om deel te nemen aan andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld de kerkdiensten op zondag.